Konsulttjänster

ProduktkorgVi tar enskilda specialistuppdrag som scrummaster, arkitekt, utvecklare, kravansvarig eller mentor. Gärna i Agila projekt med Java eller .net

Du måste ta dig från en plats till en annan, men du kan inte vägen. Det börjar bli bråttom, och varje försening kostar dig både tid och pengar. Då möter du någon som kan hjälpa dig. Han visar dig vägen och berättar hur man gör, leder dig och brottas med problem som uppstår längs färden. Med gemensamma krafter och erfarenheter tar ni er framåt steg för steg. Tillsammans.

 

Som lösningsarkitekter och mentorer så delar vi med oss av vår kunskap om hur ett bra system konstrueras och om hur man driver agila projekt. En arkitekt på Systemvaruhuset har lång erfarenhet av systemutveckling och tillbringar det mesta av sin tid med programmering, men givetvis kan de också rita bubblor.

Vi arbetar nära verksamheten och utgår från era krav och behov när vi sätter ramarna för projektet avseende budget, tid och leveransordning. Vi delar upp projektet i mindre delar (iterationer) och gör en detaljplan för varje del. Under iterationen arbetar vi tätt tillsammans, vi utvecklar och verksamheten acceptanstestar. Den projektmodell vi oftast följer är Scrum.

Vi väljer utvecklingsplattform med er. Vår huvudsakliga kompetens är inom .Net, java och c++. Vi använder alltid ”best practices” i våra utvecklingsmetoder, vilket ger er ett system med hög kvalitet som är enkelt att underhålla.